1-0 SIF
1-1 Haval (Nydén)
2-1 SIF
3-1 SIF

Återigen match mellan Sköllersta och Ervalla på KAs konstgräs. Denna match började med en riktig kallsup för ESK med ett baklängesmål i första minuten då vi slår hål i luften vilket ger dem ett enkelt ledningsmål. Första 10-15min går till SIFs fördel men sen kommer vi tillbaka av efter den tama inledningen och skapar lite halvchanser. 1-1 kommer sen på en för kort inspark som Nydén snappar upp och hittar ett annat nyförvärv Haval som sätter 1-1 och det står sig till vilan. I andra så börjar halvleken rätt så spelmässigt lika men i mitten på andra kan SIF återigen ta ledningen efter ett lågt inspel som SIF från nära håll kan sätta stenhårt bakom Sebbe. ESK ger sig inte utan försöker skapa chanser och spela bollen inom laget. Inga jättechanser skapas dock förutom några hörnor el frisparkar. Dock så avgör SIF med 5min kvar på en hörna som man slår direkt i mål. Lite billigt känns det som då man som spelare vid stolpen måste vara på sin vakt. På det hela taget en rättvis SIF seger då de har lite mer tålamod då de rullar boll, kanske nåt mål för mycket idag dock. Ervalla gör återigen en bra insats mot Sköllersta denna gången så blev det två lite för enkla mål man bjöd på SIF på för att kunna vara riktigt nöjda. I ESK omnämner vi Matte K i backlinjen som avväger fina brytningar med bra uppspel. Kiffes första halvlek är också bra men kom bort sig lite i andra. På söndag är det dax för match igen och tja vi lirar väl mot Sköllersta igen då, Vivalla grus 10:00 avspark.

mån 24 mar 2008, 09:00 Ervalla SK - Sköllersta IF 1 - 1
lör 14 mar 2009, 16:00 Ervalla SK - Sköllersta IF 2 - 2
mån 22 mar 2010, 21:10 Sköllersta IF - Ervalla SK 2 - 1
sön 13 mar 2011, 12:15 Sköllersta IF - Ervalla SK 5 - 0
mån 6 apr 2015, 12:15 Ervalla SK - Sköllersta IF 5 - 2
sön 6 mar 2016, 16:00 Sköllersta IF - Ervalla SK 3 - 1